Saare Selver kasvab suuremaks (12)

Kuressaares asuv Saare Selver võib juba tuleval kevadel olla pea kolmandiku võrra praegusest suurem ja avaram.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu rääkis Saarte Häälele, et kui vaadata Saare Selveri klientide arvu ning käivet, siis on selgelt näha, et kauplus tegutseb praegu liialt väikesel pinnal. “Seega on Saare Selveri laiendus otsustatud, kuid protsess alles algusjärgus, lepingu läbirääkimised käimas ning praegu on veel vara rääkida ajagraafikust ja täpsematest detailidest,” tõdes Vilu.

Plaanikohaselt ehitatakse kauplus aga kuni kolmandiku võrra suuremaks ning laiendus võiks valmida tuleval kevadel.

Annika Vilu lisas, et kui praegu on keskuses 2200 ruutmeetrit üldpinda ja 1350 ruutmeetrit müügipinda, siis tulevases poes saab olema üle 3700 ruutmeetri üldpinda ja üle 2100 ruutmeetri müügipinda.

Eelkõige soovib Selver oma siinses kaupluses laiendada toidukauba valikut ning panna veelgi rohkem rõhku värskele toidukaubale. “Loodame laiendusega saada juurde ka liikumisruumi, sest kampaaniate ajal on praeguses poes ebamugav käruga liigelda,” märkis Vilu.

Muuhulgas on Selveril kavas kaupluse laiendusega juurde luua viis kuni kümme uut töökohta, kinnitas kauplusteketi avalike suhete juht.

Print Friendly, PDF & Email