Karnevisioon toimus kaheteistkümnendat korda

Karnevisioon toimus kaheteistkümnendat korda

ONE DIRECTION: Grand Prix’ võitjad (vasakult) Martin Leepere, Rasmus Vendel ja Kaspar Sai. Foto: Reet Lõugas

Populaarne kuulsuste jäljendamise üritus Karnevisioon toimus 23. novembril Aste klubis, seekord juba 12. korda.

Hoolimata “väärikast vanusest” ei näita ettevõtmine väsimuse märke, ka seekord oli saal publikut lausa puupüsti täis.

Žüriisse, kes esinejaid hindas, kuulusid Leili Varik – iga-aastane fänn ja tulihingeline toetaja, Skaidrid Nahkur – Aste kooli vilistlane ja Eena Mark – Aste kooli rahvatantsuõpetaja.

Jagati välja mitmeid eripreemiaid. Seekord jagunesid kohad järgnevalt:
III koht: Chipmunks – 1. klassi vahvad lapsed Katriine Geier, Lisandra Naarits, Kevin Kangur, Marek Lindmaa ja Sander Pruul; II koht: August Hunt, “Tantsulõvi” – esitajad 4. klassi õpilased Arnold Vapper, Gevin-Jaan Adler, Risto Metsamaa, Kaspar Sai, Remi Tall, Elisa Geier, Karme-Liisa Tall ning I koht: Ott ja “Valged jänesed” – Sass Kesküla 3. klassist, Liisa Šklennik ja Remi Tall 4. klassist ning Alice Linkmann 6. klassist.

Publikupreemia ja huumoripreemia sai kava “Juhan sõidab võrriga” – esitajad Ingel Pruul, Marta Rõõm ja Riho Rõõm 7. klassist ning Henri Kuris 6. klassist. Grand Prix’ kuulus poistebändile One Direction lauluga LWWY – laval olid Karl Sai 7. klassist, Rasmus Vendel ja Martin Leepere 5. klassist ning Kaspar Sai 4. klassist.

Suur tänu 8. ja 9. klassi tublile meeskonnale ürituse korraldamise ja läbiviimise eest! Samuti kuulub kiitus kõikidele esinejatele, toetajatele ja klubijuhataja Kristi Hintsile. Kohtumiseni 2013. aasta Karnevisioonil!

Pilte üritusest leiate Aste põhikooli kodulehel http://www.aste.edu.ee/ .

Reet Lõugas
Aste põhikooli huvijuht

Print Friendly, PDF & Email