Jaan Tätte uued laulud jõudsid plaadile “Äratund” (2)

Kolmeaastase vaheaja järel üllitas Jaan Tätte uue 12 lauluga plaadi, mis vilsandlasest maailmaränduri fännide rõõmuks lähiajal ka Saaremaale müügile jõuab. Autorile endale meeldib plaadil olevast tosinast loost kõige enam laul pealkirjaga “Haldjas”.

“Kes on su haldjas, kelle peale sa mõtlesid seda lugu kirjutades?” küsis Kanal 2 uudistesaate reporter. “Ei ütle, ei ütle,” tuli Tättelt lakooniline vastus.

Uuel plaadil on nii armastuslaule kui ka lugusid merest ja sõpradest. Plaadil olevad laulud kirjutas Tätte purjekaga Nordea ümbermaailmareisil olles. “Seda ei tea iial, millest need laulud tulevad, aga tähtis, et selleks hetkeks, kui sa seda laulu ootad, peab olema midagi niisugust, mis erutab,” rääkis Tätte uudistesaates “Reporter”.

Laululooja ja esitaja enda arvates erineb uus plaat natuke tema eelmistest üllitistest. “Rokituure käib siit läbi, päris palju trummi, pauku ja mürtsu,” hindas autor ise oma uudisloomingut.

Aasta lõpus seisab esmaspäeval TV3 eetris olnud saate “Tättemaania” peategelasel ees kolm kontserti. “Üks kirikukontsert on Tartus ja ERSOga on kaks kontserti Tallinnas,” andis Tätte eile Saarte Häälele teada.

Print Friendly, PDF & Email