Väinamere Liinid tahab laevaliiklust veel arendada (3)

Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil “Üle maa ja mere” kuulutati välja selle aasta parimad turismis ning parvlaevaliikluse parendamise eest pälvis regiooni turismiarendaja tiitli OÜ Väinamere Liinid.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel märkis, et see on tegelikult esimene kord, kui ettevõtte pingutusi on märgatud ka väljaspool Saare maakonna piire. “Varem on parendatud parvlaevaliiklus saanud mitmekülgselt ära märgitud Saare maakonna erinevate tunnustustega, aga nüüd siis kogu Lääne-Eesti regioonis,” tõdes Treiel. Ta avaldas suurt tänu kõigile partneritele ühispanuse eest laevaliikluse edendamisse: “Õnnitlused headele kolleegidele maal ja merel!”

Treiel lisas, et konverentsil äratas suurt huvi ka laevaliikluse pikem arenguperspektiiv 2013+. “Siiras huvi selle vastu, mis meil veel plaanis on, ärgitab aina rohkem ja hoogsamalt uusi eesmärke püstitama,” kinnitas Urmas Treiel, kelle sõnul tahab firma saavutada lihtsa, kiire ja pideva laevaühenduse, mis on mugav saareelanikele ja atraktiivne külalistele.

Laevaliiklus kui peamine ühendus on Treieli kinnitusel turismi arengus võtmetähtsusega. “Uuel aastal alustame järgmise etapi “Laevaliiklus kui püsiühendus” ideede tutvustamisega. Meil on võimalus koostöös partneritega anda hoogu kogu regiooni arengule ja seda meilt lausa oodatakse,” rääkis Treiel. Uutest ideedest lubas Urmas Treiel peagi ka lähemalt rääkida.

Turismiauhinnad andis esmakordselt välja MTÜ Lääne-Eesti Turism, mis ühendab Eesti lääneranniku nelja maakonna turismiorganisatsioone: MTÜ-d Hiiumaa Turismiliit, MTÜ-d Läänemaa Turism, SA-d Pärnumaa Turism ja MTÜ-d Saarte Turismiarenduskeskus.

Print Friendly, PDF & Email