Algas internetihääletus aasta parimate valimiseks

Saaremaa spordiliit avalikustas, kes maakonna sportlastest kandideerivad aasta parima aunimetusele. Spordiliidu kodulehel algas ka internetihääletus

Aasta noorsportlase kandidaadid on neidudest Liisel Nelis (võrkpall), Marie Pihlas (purjetamine), Liis Lepik (jalgpall), Debora Lehtsalu (judo), Lili Võrk (võrkpall), Britha Kuldsaar (võimlemine), Kaisa Kuusksalu (judo), Johanna Raamat (võrkpall) ja Kätlin Vinter (lauamängude mitmevõistlus).

Noormeestest kandideerivad Kristo Õunap (purjetamine), Karl-Patrick Lauk (jalgrattasport), Kaarel Ernits (kergejõustik, võrkpall), Priit Aavik (ujumine), Denis Losnikov (võrkpall), Kenneth Sepp (autosport), Rauno Liitmäe (kergejõustik), Ulvar Vahter (jõutõstmine), Karli Allik (võrkpall), Helar Jalg (võrkpall).

Aasta parima naissportlase tiitlile kandideerivad Linda Treiel (kergejõustik), Annika Vaher (kergejõustik), Eliisa Peit (võrkpall), Miina Kallas (jalgpall), Kaia Kindlam (laskmine), Liina Kolk (purjetamine), Kaire Nurja (kergejõustik), Liisel Nelis (võrkpall), Teele Treiel (kergejõustik), Tiia Müürisepp (lauamängude mitmevõistlus).

Aasta parima meessportlase kandidaadid on Marek Niit (kergejõustik), Ott Tänak (autosport), Keith Pupart (võrkpall), Mihkel Räim (jalgrattasport), Rait Sagor (jõutõstmine), Raido Mägi (jahipraktiline laskmine), Olev Kiirend (maadlus), Raigo Kuusnõmm (jõutõstmine), Siim Ennemuist (võrkpall), John Kaju (purjetamine).

Aasta võistkonna nimetusele kandideerivad Veljo Heinmets ja Roland Pildre (jääpurjetamine), Saaremaa SK U20 võrkpallinoormeeste võistkond, Saaremaa SK U18 võrkpallineidude võistkond, Rasmus Uustulnd – Imre Kuusk (autosport), Mart Targem – Karli Allik (rannavõrkpall), Saaremaa SK U20 võrkpallineidude võistkond, FC Kuressaare jalgpallimeeskond, Lembit Soe – Ahto Pihlas (autosport), Jakob Prii – Manglus Lember (bridž), Saaremaa SK U18 võrkpallinoormeeste võistkond.

Aasta treeneriks kandideerivad Ene Kask (Saaremaa spordikooli tüdrukute võrkpallitreener), Kristiina Klaos (Saaremaa spordikooli purjetamistreener), Riho Räim (jalgrattaspordi treener), Olev Väin (judotreener), Andres Laide (Saaremaa spordikooli kergejõustikutreener), Jaan Salu (jõusaalitreener), Joosep Matt (Saaremaa spordikooli poiste võrkpallitreener), Tiina Käen (võimlemistreener), Edgar Haavik (võrkpallitreener), Virge Treiel (kergejõustikutreener).
Kõigil soovijatel on võimalus osaleda Saare maakonna 2012. aasta parimate sportlaste, treeneri ja võistkonna valimisel. Sel aastal selguvad parimad kolme küsitlusvooru tulemusel. Üks neist on internetihääletus, mis toimub 2. detsembrist (algas kl 24) 12. detsembrini (lõppeb südaööl kl 24).

Hääletama saab SIIT

Print Friendly, PDF & Email