FC Kuressaare lootus säilis

FC Kuressaare meeskond näitas laupäeval Meistriliiga eelviimases mänguvoorus end heast küljest, kui tuli ülitähtsas kohtumises FC Viljandiga välja 1 : 3 kaotusseisust ja viigistas 3 : 3 ning säilitas väga reaalse lootuse liigasse püsima jääda.

Kuressaare staadionil toimunud kohtumises asusid külalised juhtima juba 7. minutil, kui täpne tabamuse sooritas Viljandi meeskonnas mängiv saarlane Sander Laht. Kohe hetk hiljem oli saarlastel võimalus viigistada, kuid Greger Könninge saatis palli vastu posti. 22. minutil tegi Martin Tšegodajev juba seisuks 2 : 0.

Neli minutit hiljem realiseeris Märten Pajunurm penalti, aga puhkama mindi siiski mulkide 3 : 1 eduseisul, kui pall Kure kaitsja löögist Märten Mütti tabas ja Kure väravasse lendas.

Kuressaare polnud siiski murtud ja raskest seisust tuldi välja – 78. minutil lõi meeskonna kapten Sander Viira nurgalöögist 2 : 3 ja 80. minutil lõi Mairo Tikerberi värava eest seisuks 3 : 3.

Enne viimast vooru on kaheksandal kohal paikneval Kuressaarel 23 punkti, üheksandal kohal oleval Tallinna Kalevil 21 punkti ja kümnendal tabelireal asetseval Tammekal 20 punkti.

Õnnetute asjaolude kokkusattumisel võib FC Kuressaare veel ikkagi hooaja viimasel kohal lõpetada: see juhtub sellisel juhul, kui viimases voorus kaotatakse Tallinna Kalevile ning Tartu Tammeka alistab samal ajal juba meistritiitli kindlustanud Nõmme Kalju.

 www.fckuressaare.ee

Print Friendly, PDF & Email