HOIATUS! Saabuv lörtsi- ja lumesadu muudab liiklusolud keeruliseks (1)

Saabuv lumesadu muudab liiklusolud keeruliseksTäna ja homme võivad liiklusolud Eestis meteoroloogia- ja hüdroloogia instituudi teatel muutuda tekkiva libeduse ja paiguti ka halva nähtavuse tõttu väga keeruliseks.

Juba täna õhtul läheb Eestis sadu üle lörtsiks. Intensiivsem on sadu Lõuna-Eestis ning õhutemperatuur langeb 0ºC ümbrusse.

Eelootaval öösel sajab hooti lund ja lörtsi, intensiivsemad on sajuhood Kagu-Eestis ja Peipsi ümbruses ning Lääne-Eesti saartel ja rannikualadel. Loodetuul tugevneb saartel ja rannikul 13-18, puhanguti 25 m/s. Õhutemperatuur langeb sisemaal alla 0ºC.

Homme päeval tuleb lisaks sajuhooge lume ja lörtsina, intensiivsem on sadu saartel ja rannikul. Loode- ja läänetuule puhangud ulatuvad rannikul 25, sisemaal 18 m/s.

Print Friendly, PDF & Email