Kuhu minna

KOLMAPÄEV, 24. oktoober

KINO
Divas kl 18 “Vennaksed”. Est-infilm. Pilet 4 eurot.

Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 12 ja kl 14 “Kuutõusu kuningriik”. USA indie-kino suurkuju Wes Andersoni uus linateos “Kuutõusu kuningriik” oli 2012. a Cannes’i filmifestivali avafilm. Pilet 3 eurot.

ÜRITUS
Kuressaare gümnaasiumis korraldavad TTÜ Kuressaare kolledži turismi- ja toitlustuskorralduse III kursuse üliõpilased TTÜ tehnoloogiakooli raames TTÜ Kuressaare kolledži, TTÜ avatud ülikooli ja Kuressaare gümnaasiumi koostööna toimuva tehnoloogialaagri. Kl 9.45–10 kogunemine KG aulas; kl 10–10.30 päeva tutvustus (TTÜ Kuressaare kolledži direktor, Kuressaare gümnaasiumi õppealajuhataja ja TTÜ Kuressaare kolledži tudengid); kl 10.30–12.30 laevamudelismi töötuba; kl 12.30–13 lõuna; kl 13–15 ehituskonstruktsioonide töötuba; kl 15.15–16 ujumine/seinaronimine.

SPORT
Orissaare spordihoones kl 18 kuulitõukevõistlus. Võistlevad Eesti parimad noored kuulitõukajad Kätlin Piirimäe (U-18), Kert Piirimäe (U-16), Karl Koha (U-20), Sven Lillimägi (U-18), Ats Kiisa (U-18) ja TV10 Olümpiastarti võistlussarja Orissaare tähekesed. Pärast võistlust intervjueerivad ja nõustavad võistlejaid Eesti ja maailma heitetipud. Kl 19 pressikonverents – Gerd Kanter, Vésteinn Hafsteinsson, Risto Mätas, Raigo Toompuu, Kätlin Tõllasson, Linda Treiel. Meeleolu loovad Orissaare brass Karlis Saare juhendamisel ja Ahto Nellis. Sissepääs tasuta! Soovijatel võimalus annetada Orissaare noor-sportlaste heaks.

TANTS
Club Privilege’is Mario Bischin Live @ Privilege.

NELJAPÄEV, 25. oktoober

KINO
Divas kl 18 “Vennaksed”. Estinfilm. Pilet 4 €.

Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 12 ja kl 14 “Kuutõusu kuningriik”. Pilet 3 eurot.

TANTS
Kodulinna lokaalis disko. Sissepääs tasuta.

Club Privilege’is “Paneme pidu”. Sissepääs tasuta.

ÜRITUSE EELTEADE

Reedel, 26. oktoobril Kuressaare kuursaalis kl 20 Kadi raadio sünnipäevapidu. Esinevad Laur Teär ja Meelis Laido, ansambel Onud. Õhtujuht Andres Karu. Pilet hinnaga 2 eurot müügil kohapeal.

Reedel, 26. oktoobril Sakla seltsimajas kl 19 valla saskuturniiri I etapp.

Reedel, 26. oktoobril Pärsama kultuurimaja 85. sünnipäevapidu. Maja avatud kl 19-st. Alustame kl 20. Kavas: slaidiprogramm, kontsert, sünnipäevatort, ansambel, üllatused. Töötab baar. Info tel 53 977 524, 45 73 633.

Reedel, 26. oktoobril Veski trahteris tantsuõhtu Mait Maltisega. Algus kl 20. Pilet 6 eurot.

Reedel, 26. oktoobril Valjala rahvamajas kl 20 sügispidu. Videodisko suurel ekraanil. DJ Elar – tantsumuusika aastatest 70-80-90, külalised, karaoke, auhinnad. Lauake kata end – st võta snäkk ise kaasa. Maailma väikseima nunnu konkurss (võta kaasa üks puu- või köögivili). Pääse 5 eurot. Info tel 45 49 599 või 52 92 575.

Laupäeval, 27. oktoobril Kuressaare kultuurikeskuses kl 18 “Imre Kálmán 130. Muusika läbi pisarate”.
Miks läbi pisarate? Sellepärast, et etenduses tutvustatakse lugusid ja juhtumusi Kálmáni elust ja mitmest armastusest. Õhtu jooksul saab teada, kuidas sündisid unustamatud meloodiad, mis tihti olid seotud hoopiski traagiliste sündmustega helilooja elus. Muidugi ei puudu kavast trupile omased hoogsus, tantsulisus ja kirevad kostüümid. Piletid müügil Kuressaare kultuurikeskuses ja teistes Piletilevi müügipunktides. Pilet 7 €, sooduspilet 5 € (õpilane, üliõpilane, pensionär).

Laupäeval, 27. oktoobril Arensburgi spaa restoranis Muusa kl 20 Silja Litvinova ja Heiko Liiv. Õhtu on tasuta. Kohtade broneerimine tel 45 24 707 või restoran@arensburg.ee.

Neljapäeval, 1. novembril Valjala raamatukogus kl 18.30 valla mälumängu I voor.

HEA TEADA

Tule fotoringi!

Kuni 28. oktoobrini on kõigil Saaremaa kooliealistel fotohuvilistel võimalik registreerida end fotoringi. Fotoring alustab 2. nov kl 17 Kuressaare gümnaasiumi ruumides ja toimub igal reedel kl 17–19. Õpime tundma oma kaamerat, erinevaid pildistamistehnikaid, fotokunstilaade ja kuidas lisaks heale pildile teha huvitavaid fotosid.

Osalustasu on 10 eurot kuus. Registreerida saab: www.egonligi.com/rega. Kiirusta, kohtade arv on piiratud!

Egon Ligi

 

Print Friendly, PDF & Email