Võrkpallipoisid võitsid tiitlivõistlustel viiendat korda järjest

Võrkpallipoisid võitsid tiitlivõistlustel viiendat korda järjest

VIIES TIITEL JÄRJEST: Saaremaa poiste võistkonnas mängisid (ülemine rida vasakult) Kevin Saar, Helar Jalg, Karli Allik, Janno Õunpuu, Denis Losnikov, Trevor Ling. Esimeses reas (vasakult) treener Joosep Matt ning Johan Vahter, Alari Saar, Romet Algo ja Vilmar Uljas. Foto: volley.ee

Saaremaa spordikooli U-20 vanuse võrkpallipoisid võitsid ülivõimsalt nädalavahetusel Võrus toimunud Eesti karikavõistlused. Viiendat korda järjest omaealiste Eesti tiitlivõistlustel võidutsenud saarlased loovutasid vastasele vaid ühe geimi. 

Saarlased võitsid 3 : 0 Kuressaare Vanalinna SK, Orava SK, SA Põltsamaa Sport ja Audentese VK meeskonda. Ainus geim anti ära Võrule. Meeskonna paremad mängijad olid Johan Vahter ja Janno Õunpuu. Meeskonnas mängisid Kevin Saar, Helar Jalg, Karli Allik, Janno Õunpuu, Denis Losnikov, Trevor Ling, Johan Vahter, Alari Saar, Romet Algo ja Vilmar Uljas. Treener oli Joosep Matt.

Sama vanusegrupi karikavõitja tütarlaste hulgast selgitati Tallinnas, saarlannad tõid koju hinnalise teise koha. 3 : 0 võit saadi VK Tähe, Pärnu Spordikooli ja Viljandi Spordikooli võistkonna üle. Kohila Spordikoolile kaotati 1 : 3 ja Võrule 0 : 3. Parimate mängijate hulka valiti Liisel Nelis. Võistkonnas mängisid Liisel Nelis, Lili Võrk, Johanna Raamat, Janet Lõbus, Stella Niit, Cristin Lepp, Kairi Ansper, Anni Kaup, Jane Treima, Kerli Mägi. Treener oli Ene Kask.

Saaremaa spordikooli direktor Jaan Rooda oli tulemuste üle ilmselgelt rõõmus. “See näitab, et oleme õigel teel,” ütles Rooda ja lisas, et ka tüdrukute teine koht täiskasvanute meistrisarja kogemusega Võru järel ei ole paha tulemus.
Mõlema võistkonna tegutsemise ühiste nimetajate all tõi Rooda välja selle, et mõlemal võistkonnal on treener tegutsenud vaid paar aastat. “Järjepidev töö on olnud ja mõlemad treenerid on seda teinud väga hästi,” kiitis Rooda spordikooli treenereid.

Print Friendly, PDF & Email