Kolme päeva jooks: Kaur Kivistik tegi võimsa jooksu ja asus liidriks (SUUR GALERII)

39. Saaremaa kolme päeva jooksu teisel päeval joostud 16,195 km pikkuse etapi võitis esimesel päeval kolmas olnud Kaur Kivistik ja asus ka enne viimast päeva jooksu liidriks. 
 
Kivistik võitis tihedas udus Lõult-Iidesse kulgenud distantsi ajaga 51.47. Teine oli senine liider Sergei Tšerepannikov ajaga 54.08 ja kolmas Vjatšeslav Košelev. Võimas jooks tõstis Kivistiku enne viimase päeva 16 km etappi liidriks ning tal on viitstardis asub ta rajale 1.41 enne Tšerepannikovi. Košelev kaotab omakorda 54 sekundit.
Esimesel päeval kolmanda lõpetanud Kivistik ütles Jooksuportaalile, et plaan oligi kohe tempot hoida ning eest ära joosta. Reedene kolmas koht oli pannud ta kahtlema, et kas ta suudabki kaotatud tasa teha.
Reedese etapi võitnud Tšerepannikov ütles peale esimest etappi, et kõik sõltubki sellest, kuidas Kivistik teisel päeval jookseb. Mehe kartus osutus tõeks. Kivistiku tempo oli talle liiast. ” Võibolla jooksin eile liiga kiiresti,” vahendas Jooksuportaal teisel kohal oleva mehe sõnu.
Parima saarlasena jätkab Kalev Õisnurm, kes on kokkuvõttes 16.
Naistest juhib jätkuvalt võimsalt Evelin Talts. Teine on Annika Rihma ning kolmas Merill Mägi. Parima saarlannana on Annika Vaher neljas.
Esimese etapi läbis 402 jooksjat, teisel etapil oli läbijate arvuks 391. Jooks jätkub pühapäeval kell 11, kui start antakse viimasele – 16 km pikkusele etapile.

Võistluse protokolle saab näha SIIN

Print Friendly, PDF & Email