Tunnustus õppimise au sees hoidjaile (4)

Eile andsid Saare maavalitsuse esindajad üle tänukirja ja graveeritud kella aasta õppijale Urve Vakkerile, õpetaja Indrek Peilile, koolitaja Mai Takkisele ja koolitussõbralikuma organisatsiooni Kuressaare gümnaasiumi direktorile Toomas Takkisele. 

“See tunnustus – aasta koolitaja tiitel – tuli mulle ootamatu, aga väga meeldiva üllatusena,” tõdes Kuressaare linnavalitsuse rahandusnõunik Mai Takkis. “On ju mu tavategevus finantsvaldkonnas hoopiski erinev koolitaja tegevusest.”

Takkis avaldas oma sõnavõtus tänu kolleegidele TTÜ Kuressaare kolledžist ja linnavalitsusest ning oma tudengitele. “Samuti tänan oma mentorit, tänu kellele 14 aastat tagasi koolitajaks hakkasin – Toomas Takkist,” ütles tänavune aasta koolitaja.

Taga seisab TÕNN-i koordinaator maavalitsusest Meelis Kaubi.

Print Friendly, PDF & Email