Teise Kodu asemele tuleb kogupererestoran (14)

Saarte Hääl kirjutas mõne päeva eest, et aastaid müügiplaani pidanud Orissaare vallavalitsusel õnnestus aleviku vanale saunahoonele viimaks ostja leida. Hoones seni tegutsenud baar Teine Kodu lõpetab aga tegevuse. 

Hoone uus omanik, Eesti kodanik Maive Thurman ütles, et hoonele tehakse kapitaalremont ja juurdeehitis. “Sellest tuleb baar-kohvik-restoran – kokkusaamispaik kohalikele peredele, kus pakutakse ka meelelahutust,” lausus Thurman. Teisele korrusele tulevad mugavustega toad turistidele. Hoone kõrvale rajatakse aga laste mänguväljak.

“Tööle võetakse ennekõike kohalikud inimesed,” lubas uus omanik. Ta toonitas, et plaane on tegelikult veel, kuid need jäägu esialgu saladuseks. Uuenenud hoone avatakse kõigi eelduste kohaselt järgmisel aastal kevade lõpus või suve alguses.

Print Friendly, PDF & Email