Ennustusvõistlusel tekkis pilguks kaksikjuhtimine

Saarte Hääle WRC-ennustusvõistlusel, mis tulemuste avaldamisel veidi pausi pidas, on kaksikjuhtimise võtnud Hanna Tammel ja Markkus Erin-Uussaar. Neile järgnevatest ennustajatest eraldab neid üsna soliidne edumaa.

Hanna Tammel juhtis üldarvestuses ka siis, kui viimati tulemused avaldasime. Kuid juba järgmise ralliga andis ta esikoha käest. Uus-Meremaa rallil olid edukaimad ennustajad Annabel Maripuu ja Arvo Sirel, kes kogusid võrdselt 10 punkti. Saarte Hääle kuutellimus läheb fortuuna tahtel Annabel Maripuule.

Üldarvestuses tõusis liidriks Markkus Erin-Uussaar 54 punktiga, Hanna Tammel järgnes kahe vähempunktiga. Neljal ennustajal oli koos 51 punkti.

Soome rallil läks esikoht taas jagamisele. Jaan Jõgi ja Kalle Sirel teenisid võrdselt 15 punkti. Etapi auhinna saab Soome ralli eest Jaan Jõgi. Üldliidrina jätkas Markkus Erin-Uussaar 67 punktiga, kuid Hanna Tammel vähendas vahet punkti võrra ja kaotaski üldarvestuses vaid punktiga. 66 punkti oli koos ka Liina Jõgil ja Kalle Sirelil.

Saksamaa ralliga suutis kaks liidrit ülejäänud ennustajad juba veidi maha raputada. Etapi parimad olid Markkus Erin-Uussaar ja Sirje Jõgi 12 punktiga, fortuuna naeratas Sirje Jõgile. Üldarvestuses jätkas liidrina Markkus Erin-Uussaar 79 punktiga, Hanna Tammeliga oli vahe taas kaks punkti. Kalle Sirel ja Liina Jõgi olid liidrist maha jäämas juba 7 punktiga.

Suurbritannias sõidetud etapi osas oli parimaid ennustajaid koguni neli. Alar Erin-Uussaar, Indrek Koitla, Raivo Nurja ja Toomas Heero teenisid võrdselt 11 punkti. Etapivõidu eest saab lehe kuutellimuse Indrek Koitla. Üldarvestuses jätkas eesotsas ikka sama tandem ja vahe aina suurenes. Markkus Erin-Uussaarel oli koos juba 88 punkti, Hanna Tammel järgnes 86 punktiga. Liina Jõgi oli kolmas 80 punktiga.

Eelmisel nädalal sõidetud Prantsusmaa ralli osas näitas head tulemust Hanna Tammel, kes oli koos Kaino Kolgiga etapivõitja, mõlemal võrdselt 13 punkti. Lehetellimuse saab seekord Kaino Kolk.

Tammeli hea ennustusoskus tõstis ta pärast pikka teisel kohal olemist liidriga ühele pulgale ja hetkel ongi ennustusvõistlusel kaksikjuhtimine: Markkus Erin-Uussaarel ja Hanna Tammelil on võrdselt 99 punkti, Liina Jõgi kaotab neile 8 ja Mati Heero 11 punktiga.

Kuid nagu hooaja alguses kirjutasime, on hea punktikogumisvõimalus ka Saaremaa ralli üldarvestuse esimese viie sõitja ennustamine. Juhendis on kirjas, et Saaremaa ralli etapil osalejad saavad boonusena 2 punkti, juhul kui ennustuse eest on saadud vähemalt 5 punkti. Ehk kui ennustaja teenib Saaremaa ralli ennustamisega 6 punkti, saab ta kokku 8 punkti ning kui punktisumma jääb alla 5 punkti, läheb tabelisse kirja just see number. Saaremaa ralli algab teadupoolest juba sel reedel, seega ootame ennustusi hiljemalt reede südaööks kas e-posti aadressil sport@saartehaal.ee või siis toimetusse Tallinna tn 9. Saaremaa ralli võistlejate nimekirjaga saab tutvuda siin: http://autosport.ee/rallyreg/?page=27&race_id=184&.

Etappidel võidetud auhindu saab vormistada SH toimetuses.

 

Ennustusvõistlus

Hanna Tammel 99, Markkus Erin-Uussaar 99, Liina Jõgi 91, Mati Heero 88, Gert Tammel 86, Kalle Sirel 86, K. Keeroja 85, Annabel Maripuu 85, Sirje Jõgi 84, Raivo Nurja 84, Kaarel Traumann 84, Aarend Tõru 84, Jaan Jõgi 83, Jako Jõgi 82, Maie Sirel 81, Ardi Traumann 81, Arvo Sirel 81, Andre Rahumeel 80, Toomas Heero 80, Indrek Koitla 80, Kaur Sirel 79, Rein Altmäe 79, Kaido Maripuu 76, Marleen Karelson 75, Alar Erin-Uussaar 75, Lemmi Heero 75, Kaino Kolk 71, Mikk Tuisk 71, Maario 70, Priidu Saart 68, Tõnis Põlluäär 61, Riivo 61, Liisu Jõgi 60, Kristo 60.

Print Friendly, PDF & Email