Kuressaare päevakeskuses algas kauaoodatud remont (4)

Kuressaare päevakeskuses hakkas pihta remont, mille eesmärk on muuta hoone soojapidavamaks ja vähendada energiakadusid. Remondi ajal toimetab päevakeskus kitsamates tingimustes, kuid jääb avatuks, pakkudes enamikku teenustest. Peamised muudatused puudutavad huviringe ja saunateenust. 

“Avahooldusteenuste korraldust remont ei puuduta – kõik jätkub tavapäraselt,” andis teada Kuressaare päevakeskuse juhataja Tiia Tammsalu, kelle sõnul jätkub ka toitlustamine ja pesupesemine.

Samuti saab tulla juuksuri juurde, maniküüri, pediküüri ja massaaži. Huviringide päevad jäävad samaks, kuid maja II korruse remondi ajaks muutub koht. Kunstiring ja arvutiring kolivad kõrvalasuva Kallemäe kooli filiaali II korrusele. Koolimajas on olemas lift. Täpsemat infot saab Elja Parbuselt ja telefonilt 45 33 528.

Veresuhkrut, kolesterooli ja vererõhku mõõdetakse päevakeskuse majas neljapäeviti kell 10–11. Sauna- ja dušiteenus on remondi ajaks üle viidud Kuressaare spordihoonesse Vallimaa tn 16A. Ajagraafik eakatele on järgmine: neljapäeviti kl 10–13 naised, reedeti kl 10–13 mehed. Laupäeviti on spordihoone saun avatud kõikidele linnaelanikele alljärgnevalt: naised kl 12–16; mehed kl 17–21. Lisainfot saab telefonil 45 33 528 ja kohapeal.

Päevakeskus on avatud esmaspäevast reedeni kl 9–17.

Remonditöid koordineerib Riigi Kinnisvara AS. Suurem osa investeeringust tuleb riigi CO2 heitkoguse ühikutega kauplemisel saadud rahast, kokku 132 000 eurot. Remont peaks lõppema 30. novembriks.

Lisainfo: Tiia Tammsalu, tel 45 33 528; 50 64 025; e-meil tiia.tammsalu@kuressaare.ee.

Print Friendly, PDF & Email