Ilmar Raag teeb Venemaal uut filmi (3)

Saarlasest filmimees Ilmar Raag alustas Peterburis uue mängufilmi “Ma ei tule tagasi” võtteid.

“Ma ei tule tagasi” stsenaariumi autor on Jaroslava Pulinovitš, operaator soomlane Tuomo Hutri. Film räägib noorest edukast ärinaisest, kes otsib lastekodust varjupaika ja suundub uue sõbrannaga Kasahstani. Peaosi mängivad Polina Puškaruk ja Viktoria Lobatšova.

“Ma ei tule tagasi” valmib Venemaa, Eesti, Soome ja Valgevene koostöös, projekti eelarve on 1,3 miljonit eurot.

Ilmar Raag ise jäi Saarte Häälele oma uue filmiga seonduvast rääkides napisõnaliseks. “Sellest filmist on veel vara rääkida, sest film saab valmis alles 1,5 aasta pärast,” põhjendas ta, lisades, et võtted toimuvad mitmes jaos.

“Ekraanile jõuab [film] ehk alles kahe aasta pärast,” prognoosis Raag. Oma eelmist, 2013. aasta sügisel ekraanile jõudvat filmi “Kertu” võttis Raag üles juulikuus Saaremaal.

Print Friendly, PDF & Email