Kuhu minna

KOLMAPÄEV, 26. september

KINO
Divas kl 18 komöödia “Naabrivalve”. Alla 14 a keelatud. Pilet 4 €.

TEATER
Kuressaare linnateatris kl 19 A. Kitzberg/V. Uibo “Kauka jumal”. Saaremaa rahvateater. Piletid hinnaga 8/ 6/ 3 eurot müügil teatri kassas.

SPORT
Kolmapäeval, 26. septembril kl 17 toimub Marientali tee 27 asuvates Kuressaare Lauatenniseklubi Tops ruumides uute laste ja noorte vastuvõttt ning esimene treeningkogunemine. Tulla võivad kõik poisid ja tüdrukud, samuti noormehed ja neiud. Kaasa võtta vahetusjalatsid ja soovitavalt reket. Info tel. 5665 7866

NELJAPÄEV, 27. september

KINO
Divas kl 18 komöödia “Naabrivalve.” Alla 14 a keelatud. Pilet 4 €.
Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 18 esilinastub uusim Eesti mängufilm, Toomas Hussari “Seenelkäik”.
Poliitik Aadu Kägu sõidab koos abikaasa Viiviga metsa seenele, et mainekampaaniast närve puhata. Nendega liitub juhuslik hääletaja, rahatu rokitäht Zäk, kes on jäänud pärast suvetuuri Eestimaa kolgastesse tolknema. Vältides rahvarohkeid seenemetsi, kihutab seltskond umbropsu kuhugi pärapõrgusse, mis paistab metsik ja inimtühi. Samal ajal, kui kolmik avastab end metsa eksinuna, lahvatab meediaskandaal. Uuriv ajakirjandus kahtlustab, et poliitik Aadu Kägu on isiklikuks otstarbeks kuritarvitanud riigi raha. Algab võitlus au, elu ja surma peale nii metsas kui linnas…
Stsenarist ja režissöör Toomas Hussar, produtsent Piret Tibbo-Hudgins. Operaator Rein Kotov, kunstnik Kristina Lõuk, kostüümikunstnik Eva-Maria Gramakovski, helilooja Arian Levin, monteerija Tambet Tasuja, helirežissöör Ivo Felt. Osades: Raivo E. Tamm, Juhan Ulfsak, Elina Reinold, Üllar Saaremäe, Hendrik Toompere jr, Hilje Murel, Elmo Nüganen, Mari-Liis Lill.
Mängufilmi pikkus on 93 min. Piletid 4/3 € müügil teatri kassas. Esilinastus 20. septembril 2012.

KONTSERT
Pärsama rahvamajas kl 19 ansambel Akustikud. Esitatakse tuntud ja vähetuntud laule erinevatelt kodu- ja välismaistelt autoritelt. Kontsert tasuta.

ÜRITUS
Kuressaare ametikooli saalis K4 kl 17–18.30 räägib TTÜ biokeemia labori kauaaegne juhataja Anu Viitak raskemetallidest toidus ja energiajookide mõjust organismile. Viitak on kaitsnud doktoriväitekirja raskemetallide sisaldusest Eesti elanike organismis ning uurinud keemiliste elementide sisaldust kraani- ja pudelivees. Osavõtutasu 2 eurot.

TANTS
Kodulinna lokaalis DJ Sander Loel. Sissepääs tasuta.

Club Privileges Student Nite: Ametikooli rebastepeo eri.

TULEKUL
Reedel, 28. septembril Mustjala Anna kirikus 18 aastat parvlaeva Estonia hukust. Kl 18 kontsert-jumalateenistus parvlaeva Estonia katastroofis hukkunute mälestuseks. Kõneleb õpetaja Rene Reinsoo. Esinevad Aare Tammesalu (tšello), Ardo Ran Varres (elektroonika). Kl 19 mälestuslõke Ninase pangal Estonia mälestusmärgi juures.

Reedel, 28. septembril Laimjala rahvamajas kl 20 Lehva-lehva pidu! Lehvitatakse suvele ja lehvitatakse Maele. Esineb ansambel Akustikud. Meeleolu aitab ülal hoida DJ Elar Merelaid 70–90ndate aastate videodiskoga. Karaoke ja muusikamälumäng! Pakutakse torti ja kohvi, muu võta ise kaasa.Tasuta.

Reedel, 28. septembril Tornimäe rahvamajas kl 20 sügise alguse peoõhtu. Tantsuks ansambel Kullaketrajad Lihula vallast. Väikesed esinemised, üllatused. Pääse 5 eurot. Palun registreeri laudkond telefonil 45 21 171, 53 453 772.

Laupäeval, 29. septembril Kihelkonna rahvamajas kl 10 mihklipäeva laat. Kõik on oodatud ostma, müüma ja vahetama! Laada raames kutsub keskkonnaamet Vilsandi rahvusparki pärandkultuuri radadele. Kl 11 loeng, kl 12.30 väljasõit pärandkultuuri objektidele.

Laupäeval, 29. septembril Valjala põhikooli õuel kl 12–14 kutsub Valjala koolipere kõiki heategevuslikule mihklipäevalaadale. Rõhk on kohalikul tervislikul toidul. Hoidiste maitsmine ja parimate selgitamine. Mahe- ja rohevahetus. Kirbuturg, loterii – iga loos võidab. Valitakse parim müügimees, tore toode/teenus, aktiivseim klass. Loteriitulude eest soetatakse koolile suuski.

KONTSERDI EELTEADE

Laupäeval, 29. septembril Kuressaares Arensburgi hotelli restoranis Muusa kl 20 esitleb Marten Kuningas koos oma bändiga Etturid oma esimest sooloplaati “Janu”. Eelkõige Superstaari saates tuntuks saanud Marten tuleb teie ette uue omanäolise loominguga – tõe ja armastuse otsinguil. Kontserdil tulevad poolakustilises võtmes esitusele nii lood uuelt ja rahva poolt hästi vastu võetud plaadilt kui ka seni avaldamata muusikapalad. Etturite koosseisu kuuluvad Marten Kuningas – vokaal, Raul Ojamaa – kitarr, Martin Laksberg – bass, Madis Zilmer – perkussioon. Pilet 10 eurot. Kohtade broneerimine tel 45 24 707 või restoran@arensburg.ee (vaid pileti eelneva olemasolu korral).

Print Friendly, PDF & Email