Restoranide jalgpallimeister on Pädaste (1)

Restoranide jalgpallimeister on Pädaste

VÕITJAD: Pädaste meeskond tuli restoranide jalgpallimeistriks koosseisus: (vasakult seisavad) Marko Luik, Valmar Uljas, Priit Pruul, Ken Karjane, Nikita Tikhomirov, Aleksei Pogrebnoi, (vasakult istuvad) Martin Meikas, Peeter Pihel, Alar Aksalu, Kristian Lember. Foto: erakogu

Eesti tipprestoranid selgitasid möödunud pühapäeval teist korda parima jalgpallimurul. Võitjana väljus Pädaste mõisa restoran Alexander.

23. septembril peeti taas heategevuslikku jalgpalliturniiri Chefs Cup, mis tõi jalgpallimurule kokku parimad Eesti restoranid, et üheskoos aidata paremaks muuta Kihnu kooli söökla seadmepark ja selgitada välja Eesti restoranide jalgpallimeister. Eesti jalgpallikoondise pikaaegne esiväravavaht Mart Poom väljendas turniiri avasõnu öeldes lootust, et kokad suudavad jalgpallimurul pakkuda samaväärseid elamusi nagu nad seda oma restoranides teevad.

Lisaks Eesti restoranidele olid käesoleval aastal tulnud konkurentsi pakkuma ka meeskonnad Soomest ja Lätist. Kui eelmisel aastal võttis Schnelli staadionil mõõtu 8 Eesti restorani, siis sel korral oli heategevuslikul turniiril osavõtjaid juba tervelt 16. “On meeldiv tõdeda, et huvi alles teist korda toimuva turniiri vastu oli suur ning et ka naaberriikide võistkonnad ei pidanud paljuks tulla hea eesmärgi nimel oma Eesti kolleegidega üheskoos palli taguma,” sõnas turniiri korraldaja, restorani Alexander peakokk Peeter Pihel.

Pärast pingelist mängudepäeva väljus finaalist lõpuks võitjana Pädaste mõisa restoran Alexander, mis äärmiselt tasavägises finaalmängus alistas Olümpia hotelli restorani Senso skooriga 1:0. Kolmanda koha hõivas võiduga Neikid Resto üle eelmise aasta võitja Swissotel.

Nagu eelmisel aastal, toimus ka sel aastal heategevuslik loterii, kus oli võimalik võita õhtusöök kahele turniirist osa võtvas restoranis. Heade inimeste abiga suudeti Kihnu kooli söökla heaks koguda märkimisväärne summa, millega toetatakse söökla seadmepargi uuendamist.

Print Friendly, PDF & Email