Terje Nepperi pool elu äris (12)

Terja Nepperi pool elu äris

ÜKS VÄHESTEST: Terje Nepper on Saaremaa üks vähestest naissoost tippjuhtidest eraettevõtluses. Tema enda sünul pole vahet, oled sa naine või mees. Äri on äri. Foto: Sander Ilvest

Juhatada Saaremaal söögikohta ja hotelli ei ole lihtne. Tegemist on üsna kindlalt konkurentsitihedaima äriga vähemalt Kuressaares. Minnes kaasa viimaste aegade peavoolu teemaga, tuleks küsida: “Kas neid asutusi on naisel raskem juhtida kui mehel?”

“Seda peab nüüd küll meestelt küsima,” naerab Arensburg Boutique Hotel & Spa, Veski trahteri ja Classicu kohviku juht ja omanik Terje Nepper (42), kui küsida, kas kohalikud ärimehed on ärinaise omaks võtnud. Tegelikult on vastus teada ka ilma küsimata. See on jaatav.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email