Kudjape tee-ehitus on lõpusirgel (6)

Kudjape tee-ehitus on lõpusirgel

Foto: Sander Ilvest

Neil päevil tehakse veel viimaseid viimistlustöid Kudjape aleviku Kuressaare maanteel ja Mereranna teel, mis said uue teekatte, märgistuse ja ka uue valgustuse. Fotole on jäänud viimased viimistlustööd kahe tänava ristumiskohas.

Kilomeetrisel lõigul laiendati teed ning nüüd on seal olemas ka eraldi märgistatud rada jalakäijatele ja jalgratturitele. Samal lõigul on ka kolm valgustatud ülekäigurada.

Teelõigu korrastas maanteeamet ja samaaegselt paigaldati nendele tänavatele majade piirkonda ka uued ja senisest säästlikumad valgustid. Praegu osa valgusteid juba töötab, kuid osaliselt valgustite paigaldamine veel käib.

Kaarma vallavalitsuse arengu peaspetsialist Aare Saar ütles end uskuvat, et selle nädala lõpuks on Kuressaare maantee ja Mereranna tee valgustus täiesti töökorras. Saare sõnul on selleaastane töö Kudjape n-ö peatänavatel valgustuse uuendamisest vaid üks osa. Järgmisel aastal jätkatakse kõrvaltänavatel ja korterelamute piirkonnas.

Print Friendly, PDF & Email