Discovery lõpetab tänavuse matkehooaja

Täna külastab Saaremaa Sadamat matkefirma Voyages of Discovery laev Discovery, mille pardal on 662 peamiselt Suurbritanniast pärit seiklushimulist matketuristi, aga huvireisijaid on ka USA-st, Iirimaalt, Kanadast, Uus-Meremaalt jm.

Tegemist on selle matkefirma esmakordse Saaremaa külastusega. Laev peaks sadamas seisma kell 9–18. Discovery saabub Kopenhaagenist ja suundub Saaremaalt edasi Tallinna, teatas Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.

Turismifirma Estonian Holidays on matketuristidele välja pakkunud kolm erinevat ekskursioonivarianti, millest kaks on poolepäevased ja hõlmavad selliste Saaremaa vaatamisväärsuste külastamist nagu Angla tuulikumägi, Kaali meteoriidikraater ja kindlasti Kuressaare kindlus ja linn. Terve päeva vältav ekskursioon viib turistid lisaks ka Panga pangale ja Viki talumuuseumi.

Print Friendly, PDF & Email