126 haigla töötajat ühel pildil

126 haigla töötajat ühel pildil

Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeval oli Kuressaare haigla päevases vahetuses tööl 197 inimest, kellest vastrenoveeritud peatrepi, fuajee ja radioloogiaosakonna avamise puhul tehtud suurele ühispildile jäi 126. “Osa töötajatest jätkas ravitööd, haigeid ei jäetud valveta,” kinnitas SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu.

Fotol alt vasakult alates: Ojar Eerik, Ahti Malgre, Toomas Tuuling, Aare Taul, Madis Allik, Viktor Sarapuu, Ivar Vipp, Reet Tuisk, Kaljo Poldov, Juhan Nemvalts, Viivi-Marie Ennemuist, Aili Jalakas, Thea Rahumeel, Marju Rahnel, Pilvi Laul, Malle Valgma, Katrin Tihik, Maimu Pihlak, Heljo-Astrid Orn, Irja Kiil, Anita Golubkov, Helle Berendson, Heli Henno, Ljudmilla Salda, Siret Änilane, Marje Nelis, Milvi Sütt, Lia Hanso, Reet Raudsepp, Helju Sinipea, Linda Liiv, Sirje Kippak, Ellen Väli, Eve Viherpuu, Malle Väljaots, Pille Putk, Liivi Vaaks, Marika Räim, Jaana Kula, Helle Rooba, Laine Veskis, Annika All, Tiiu Püüa, Lehte Riim, Pille Källo, Asta Sääsk, Erika Kesküla, Ruth Tänav, Ada Jasner, Malle Vaga, Ülle Võrel, Maire Õun, Marje Kuus, Annika Mitt, Eva Rüpp, Ester Lepistu, Meida Faust, Maaja Metsmaa, Virge Nemvalts, Margit Maksimov, Iris Sepp, Alla Palu, Heli-Velly Sall, Lehte Sarapuu, Lea Kalaus, Anneli Hansalu, Lille Mihkelson, Anu Õun, Tatjana Peterson, Ene Parv, Kersti Rang, Maie Õun, Marje Sema, Õie Polding, Anne Sibul, Raili Pruul, Liina Pohla, Gertrud Ardel, Liivi Niitvägi, Asta Viimsalu, Merle Rahula, Anu Kallas, Katrin Kilter, Jaana Pesukova, Sirje Vaher, Helle Kasin, Ülle Käsk, Sirje Jõgi, Annely Õun, Veronica Sepp, Heli Rohi, Kalle Saar, Õrne Kuusk, Kersti Kesküll, Marje Kruusmägi, Jaanika Ränk, Aune Alle, Irina Viirmäe, Malle Õunpuu, Ulvi Kaiste, Silvi Ennemuist, Helin Merisaar, Ene Kriis, Kersti Jõesalu, Riina Nuum, Selma Süld, Kaire Paas, Sille Truu-Kärner, Anne Ustinov, Rita Jermolova, Esta Aavik, Hele Saar, Maimo Hairk, Goar Kuldsaar, Erge Vendel, Jermolai Rodionov, Sandra Anisovets, Rutt Sillart, Kati Trave, Anne Valdna, Anu Tiirik, Raja Valge, Varje Janke, Minadora Feofanov, Aina Vasar, Veljo Puujalg.

Print Friendly, PDF & Email