Pank ärgitab vanemaid lastele koolikaarti võtma (1)

Swedbanki jaepanganduse juhi Ulla Ilissoni sõnul on kooliminek lapse jaoks väga suur samm ning samal ajal teevad lapsed lähemat tutvust ka rahaga, mistõttu pakub pank selleks tuge nn kooli-kaardi näol.

Sularahaga võrreldes on pangakaart turvalisem, lisaks PIN-koodile kaitsevad kaarti ja raha ka limiidid. Raha jääb kaardile alles isegi siis, kui rahakott või kaart ära kaob. Internetipanga vahendusel saavad vanemad lapse rahaasjadel silma peal hoida, vajadusel määratud päeva- või kuulimiiti muuta.

Swedbanki eraisikute arveldus- ja investeerimistoodete valdkonnajuht Kai Voore ütles Saarte Häälele, et kooliõpilastele mõeldud panga-kaarti on nad väljastanud juba pikka aega, varemalt juuniorkaardi nime all ja alates 2006. aastast koolikaardina.

“Koolikaart on populaarseim pangakaart 6–12 aasta vanuste klientide seas üle Eesti, sealhulgas ka Saare maakonnas,” nentis Voore. See kaart on spetsiaalselt loodud koolilastele ja sel pangakaardil puudub nii vormistamise tasu kui ka igakuine tasu.

“Koolikaart on lastele turvaline abimees, mis aitab teha neil esimesi iseseisvaid samme rahamaailmas,” märkis Kai Voore.
Koolikaardiga saavad lapsed kasutada ka mitmeid just neile sobivaid soodustusi.

Print Friendly, PDF & Email