SOL lõi Ruhnus tuulevangis oma segakoori

SOL lõi Ruhnus tuulevangis oma segakoori

Foto: Kalmer Saar

Möödunud nädalal Ruhnu Saaremaa omavalitsuste liidu töökoosolekut pidama sõitnud ja saarele tormivangi jäänud vallavanemad ja vallasekretärid tegid lisaks tööasjade arutamisele ka talgutööd. Meelelahutuse eest hoolitses aga kohapeal kokku pandud segakoor.

“Ilma vastu ei saa ja tegelikult oli see päev kasulik meile kõigile. Sai arutatud ka neid küsimusi, mida muidu plaanis ei olnud,” ütles Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär, lisades, et pealekauba said ka Ruhnu rahvamaja küttepuud talgute korras varju alla.

“Meile kõigile oli üllatus, et õhtuse ürituse tarvis, mis meile talgutöö eest kompensatsiooniks korraldati, sai ühtäkki kokku pandud SOL-i segakoor ja kiiresti said selgeks ka mõned rahvalaulud koos sisutihedate vahelugemistega elust enesest,” rääkis Põlluäär.

Pildil on esireas (vasakult) Mustjala vallavanem Kalle Kolter, Laimjala valla juht Vilmar Rei, Kärla vallasekretär Margit Kaldre, Leisi vallasekretär Kaire Müür, Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam, Ruhnu vallasekretär Tiina Allik, Kihelkonna valla sekretär-asjaajaja Svetlana Lepik ja Orissaare vallasekretär Anne Saar. Teises reas (vasakult) Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär, Pihtla valla abivallavanem Tiit Rettau, Leisi valla juht Ludvik Mõtlep ja Laimjala vallasekretär Merike Liiv.

Print Friendly, PDF & Email