Politsei otsib Kuressaarde töötajaid

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuur otsib Kuressaare politseijaoskonda kahte uut töötajat.

Tööd pakutakse patrullpolitseinikule, kelle põhiülesandeks saab korrakaitsepolitsei funktsioonide täitmine, ning Kuressaare arestimaja spetsialistile, kelle töö seisneb kinnipeetavate vastuvõtmises, läbiotsimises, valvamises ja andmete dokumenteerimises.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul otsitakse mainitud kohtadele töötajaid erinevatel põhjustel. “Senine arestimaja töötaja läheb end täiendama ja patrullpolitseiniku koht vajab täitmist,” selgitas Tammeleht, lisades, et patrullpolitseinik on juba mõnda aega puudunud. Mõlemad konkursid saavad läbi septembri esimeses pooles.

Kuressaare konstaablijaoskonnas on 17 ametikohta, neist 16 politseiametniku oma. Tööpakkumise kirjelduse järgi on töö jaoskonnas graafikujärgne ja vahetused 12-tunnised. Töötsükkel koosneb üldjuhul kahest päevasest ja kahest öisest vahetusest.

Print Friendly, PDF & Email