K-rauta juhtohjad haaras Marika Mägi (1)

Kuressaares neljandat sünnipäeva tähistav K-rauta sai hiljuti ka uue juhataja, kelleks osutus varem Saaremaa kaubamajas spordikaupade ostujuhina töötanud Marika Mägi.

Kadi raadio eilses “Keskpäevatunnis” tõdes Marika Mägi, et sellise kaupluse juhtimine on tema jaoks täiesti teistsugune kogemus, sest igas päevas leidub jälle midagi uut. “Kuid hakkab juba looma, kõiki tooteid ma muidugi ei tunne veel põhjalikult, aga küll ma arenen,” kinnitas Mägi ja kiitis ka kaupluse tublit personali, kes talle tööl suureks abiks on.

Üle Eesti on ühtekokku üheksa K-rauta kauplust ja laias laastus on need jagatud kolme gruppi: suur, keskmine ja väike pood. Oma sortimendilt on Kuressaare kauplus nn väike pood. “Erinevusi teiste väikeste poodidega ei ole, aga meil on võimalus klientide jaoks kohale tellida spetsiaalselt neile sobivaid tooteid,” rääkis kaupluse uus juhataja.

Marika Mägi soov K-rauta juhatajana on kaupluse töökorraldust veelgi paremaks muuta. “Et kõik kliendid saaksid oma soovitud tooted ja teenused meilt ikka kätte.”

K-rauta eelmine juhataja Jaana Palu, kes juhtis kauplust selle avamisest saati, lahkus ametist sel kevadel ja hakkas Muhus asuva Vanatoa turismitalu juhatajaks.

Print Friendly, PDF & Email