Prokurör muutis Suklese süüdistuse raskemaks (4)

Kui seni süüdistas riigiprokuratuur kohtu all olevat kinnisvaraärimeest Andrus Suklest äripartneri Tullio Libliku tapmisele kihutamise katses, siis eile muutis prokurör süüdistuse oluliselt raskemaks ja süüdistab Suklest nüüd mõrvale kihutamise katses.

Kui tapmisele kihutamise katse eest näeb karistusseadustik süüdimõistmisel ette maksimaalselt kuni 15-aastast vangistust, siis mõrvaparagrahvi korral koguni eluaegset vanglakaristust.

Prokurör Steven-Hristo Evestuse sõnul süüdistatakse Suklest selles, et ta maksis 2010. aasta augustis Aleksejs Siljavinsile oma endise äripartneri, OÜ Saarte Investeering ainuosaniku ja juhatuse liikme Tullio Libliku tapmise eest ettemaksuna 1000 eurot ja lubas ülejäänud 9000 eurot maksta pärast tapmist.

Print Friendly, PDF & Email