Kuressaares on toiduabi saanud üle 1300 inimese (4)

Kui eelnevatel aastatel on abisaajate hulk Kuressaare linnas püsinud tuhande ringis, siis sel aastal on esimese nelja päevaga Euroopa Liidu tasuta toidupakke saanud üle 1300 inimese.

“Olgugi et jagatavaid toiduaineid on võrreldes eelmise aastaga kolmandiku võrra rohkem, võib juhtuda, et kõigile soovijatele neid ei jätku,” ütles Kuressaare linna pressiesindaja Kristiina Maripuu, lisades, et seetõttu jäävad toiduabist ilma ka need toimetulekutoetuse saajad, töötud ja lastega pered, kes nn oma päevadel abi järel ei käinud.

Ehkki inimesed eile Saare Selveri kõrval asuva laohoone juures ootasid ja oli ka pahaseid lehetoimetusse helistajaid, toiduabi eile ei jagatud.
“Kuigi sel kolmapäeval oodatakse kuulutuse järgi abi järele tööealisi mittetöötavaid 30–100-protsendilise töövõimekaotusega isikuid ja üksi elavaid vanaduspensionäre, võivad tulla ka kahekesi elavad vanaduspensionärid, keda muidu oleks oodatud neljapäeval ja reedel,” ütles Kristiina Maripuu.

Tema sõnul jagati eelmisel nädalal teisipäevast neljapäevani toiduaineid toimetulekutoetuse saajatele, töötutele ja lastega peredele ning reedel tööealistele mittetöötavatele 30–100- protsendilise töövõimekaotusega isikutele ja üksi elavatele vanaduspensionäridele.

Print Friendly, PDF & Email