Kalakohvik sai ajalooks (4)

EDASI ARHITEKTINA: “Energia läheb sinna, kus on tähelepanu,” tõdeb viis aastat Muhu kalakohvikut pidanud Kristjan Prii. Edaspidi pühendub muhulane arhitektuuriõpingutele ja kevadel ülikooli lõpetamisele. Foto: Aare Laine

Viis aastat tegutsenud Muhu kalakohvik, mis jõudis mitmel korral Eesti viiekümne parema toitlustuskoha hulka, oli pühapäeval avatud viimast päeva.

“Kevadel vaatasime emaga teineteisele otsa ja ütlesime, et teeme ühe suve veel. Meie pere kohvikupidamise aeg lõppes pühapäeva õhtul,” rääkis kohviku peremees Kristjan Prii.

“Edaspidi tahan rohkem erialale pühenduda. Eesmärk on kevadel ülikool lõpetada. Pool energiat läheb juba praegu projekteerimiste peale,” rääkis arhitektuuri eriala viimase kursuse tudeng, kes pärast kõrgkooli lõpetamist kavatseb elu- ja töö kodusaarega siduda. “Arhitektiamet võimaldab mul väga vabalt ka Muhu saarel õpitud erialal tegutseda,” on Kristjan Prii veendunud.

Mis kalakohviku majast edasi saab, näitab aeg. “Kohviku jaoks on see ju ideaalne paik, “ on paljudele lehelugejatele tuttav ka telesaadete kaudu kui üks laias maailmas Uhhuduuridel osalenud jalgrattur kindel. Kristjan Prii tänab Facebookis kõiki kohvikukülastajaid, öeldes, et nad andsid nii palju positiivset energiat, millega võinuks käivitada kas või tuumajaama.

Print Friendly, PDF & Email