Orissaare valla eakad sportisid ja lustisid (3)

RÄNDAUHINNAKS SAABAS: Valla eakate meistriks saapaviskes tuli meestest Herman Vesiaid. Päeva korraldaja Maaja Vabrit andis talle üle omanäolise rändkarika. Foto: Aare Laine

Vihmane neljapäev ei vähendanud karvavõrdki Orissaare valla eakate päevast osavõtnute sportimis-, tantsimis- ja laulmislusti. Neeme Mets loitsis lipuväljakul päeva sisse ja heiskas lipu.

Kuigi vihmasagarad kippusid saapaviskevõistlust segama, trotsisid osalejad ilma ja vihma pärast midagi katki ei jäänud. Kalasupi keetmise konkurss oli ka kavas. Parimaks tunnistati Orissaare gümnaasiumi kokkade keedetud supp. Saapaviskamises tulid valla eakate meistriteks Milvi Viss ja Herman Vesiaid. Petangis sai esikoha Ants Tappel.

Orissaare spordikeskuses andsid meeleoluka kontserdi taidlejad. Läti sõprusvalla Gibule lauljate, Pöide valla Tornimäe rahvamaja Vokiratta ja võõrustajate Ehaviiru etteasted olid kõik humoorikad, mis teenisid publikult tugeva aplausi. Valla perearst Elo Lember esines näitlejana, naerutades publikut naljalugudega.

Eakate päeva idee välja pakkunud ja peakorraldaja rollis olnud Orissaare tugikeskuse juhatuse esimees Maaja Vabrit sai osalejate sõnul hakkama suure asjaga. Koostöös kultuurimaja juhataja Anu Viljastega tehti ära tõhus töö, et pakkuda eakatele suve lõpus midagi meelepärast.
Järgmisel aastal tuleme uuesti kokku, kinnitati päeva lõpus üheskoos.

Print Friendly, PDF & Email