Mazda põrutas kallurile sisse (14)

Fotod: Sten Jakobson

Eile kella 12 ajal põrkasid Kuressaare–Kihelkonna–Veere maantee 32. km ja Mustjala–Kihelkonna–Tehumardi maantee ristmikul kokku sõiduauto ja kallur. Sõiduautos juhi kõrval istunud naine toimetati haiglasse.

“Kuulsin oma hoovis hirmsat pauku,” rääkis Saarte Häälele õnnetuspaigast umbes kilomeetri kaugusel elav Sten Jakobson. Tema sõnul järgnes kummivilin ja seejärel veel üks pauk, sest veoauto sõitis teelt välja.
Mazda oli Scania-kallurile külje pealt sisse sõitnud. Kohapeal olukorraga tutvumas käinud Jakobson lisas, et sõiduauto juhi kõrvalistmelt haiglasse toimetatud naisel oli jalg viga saanud.

Sõiduautot juhtis 41-aastane mees ja kallurit 60-aastane mees, mõlemad juhid olid kained, omasid juhtimisõigust ja kasutasid turvavarustust nõuetekohaselt. Kuressaare haiglasse viidud naine lubati hiljem kodusele ravile.

Print Friendly, PDF & Email