Haigla peauks avatakse tuleval nädalal (6)

KAASAEGNE JA MUGAV: SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu rõõmustab, et haigla peasissepääs on atraktiivne ning tehtud eelkõige külastajate heaolu silmas pidades. Foto: Peeter Kukk

Tulevast teisipäevast on Kuressaare haigla peauks taas kõigile avatud. Ligi poolteist kuud suletud olnud sissepääs on nüüd mugav ja uuenduslik.

Ise avanevad uksed annavad mugava võimaluse siseneda hubasesse renoveeritud fuajeesse. Uuendatud on invatrepp, kus saab sujuvalt ratastooliga liikuda. Samuti on trepil uus valgustus ja lisakäsipuud ning trepp on kaetud ilmastiku- ja libisemiskindla harjatud betooniga. Lisaks on trepil uued pingid ning punane silt “Kuressaare Haigla” paistab kaugele.

“Teatud määral atraktiivsus ja kõik see annab juurde kvaliteedile ja patsiendi liikumisele,” rõõmustas SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu, lisades, et nipet-nipet on küll veel teha, kuid tulemus on suurepärane.
Haigla peauks on avatud tööpäeviti kell 7.30–17. Kaks kõrvalasuvat sissepääsu sise-, laste- ja taastusraviosakonda ning kirurgia-, õendus- ning sünnitusosakonda on avatud kõikidel nädalapäevadel, kaasa arvatud puhkepäevadel kell 7.30–18. Erakorralise vastuvõtu uks on avatud ööpäevaringselt iga päev.
Peatrepi renoveeris Korberi OÜ, fuajee remontis EBC Ehitus.

Print Friendly, PDF & Email