Valjalas tabati narkolast (5)

Eelmisel nädalal peeti Valjala vallas kinni sõiduauto, millest leiti kahtlast ainet.

Autos olnud mees (sünd 1979) peeti kahtlustatavana kinni, kuna ta on ka varem samasuguse kuriteoga politsei tähelepanu alla sattunud. Kuna autost leitud pulber saadeti ekspertiisi, on politsei ja prokuratuur juhtunut kommenteerides napisõnalised.

“Kõik toimingud tehti kriminaalasja raames ja seda kommenteerida kahjuks ei saa,” ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht, paludes lisainfot küsida prokuratuurist.
Riigiprokuratuuri avalike suhete juht Katrin Lunt kinnitas Saarte Häälele, et 3. augustil leiti ühest sõiduautost narkootilise aine kahtlusega ainet.

“Millega täpsemalt tegemist, peab selgitama ekspertiis,” märkis Lunt, lisades, et kahtlustatav on kinni peetud. Kriminaalmenetlust on Lundi sõnul alustatud karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses ebaseaduslikku käitlemist, mis on toime pandud isiku poolt, kes on ka varem taolise kuriteo toime pannud.

“Seadus näeb sellise kuriteo eest süüdimõistmisel ette kolme- kuni viieaastase vangistuse,” lisas Lunt.

Print Friendly, PDF & Email