Triigi–Sõru liinil sõitis juulis 11 674 reisijat

Väinamere Liinid teenindas juulis Saare- ja Hiiumaa vahelisel Triigi–Sõru liinil 11 674 reisijat ja 4444 sõidukit, mis on mulluse juuliga võrreldes kolm protsenti enam sõidukeid ja üks protsent enam reisijaid.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul läks tänavune juulikuu ajalukku ka viimaste aastate suurima reiside arvuga liinil.
“Suvine nõudlus ületas selgelt senise graafiku võimekust ja inimesed jäid laevareisidelt maha, mistõttu otsustasime tippajaks graafikusse jooksvalt täiendavaid reise lisada. Nii tegi laev Triigi ja Sõru sadama vahel iga päev koguni neli ringi varasema kolme asemel,” märkis ta ettevõtte pressiteates.

Täiendavad reisid toimusid liinil 12. juulist 5. augustini. Sel ajavahemikul tehti Triigi–Sõru liinil kokku 50 täiendavat reisi, et tagada sujuv ühendus kahe saare vahel.

Print Friendly, PDF & Email