Torm jättis elanike vara seekord puutumata

Ööl vastu teisipäeva Saaremaal puhkenud äikesetorm seekord suuri kahjustusi ei tekitanud.

“Äikese tõttu olid Elioni teenused eile häiritud Torgu ja Orissaare vallas. Mõningal määral ka Kuressaares,” ütles Elioni meediasuhete juht Ingrid Piirsalu, lisades, et digibokside kahjustuste kohta teated puuduvad.

“Rikete osas on Saaremaal täna täiesti tavaline päev,” sõnas OÜ Elektrilevi kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti.
Lisaks telepildi ja elektri säilimisele jäid olemata ka suuremad üleujutused, tavapärane uputus Nasvalgi piirdus seekord vaid mõne pisikese lombiga teeservas.

Kuigi sel korral läks kõik rahulikult, soovitas Elioni pressiesindaja siiski pilgu peale visata mõningatele soovitustele, kuidas koduelektroonikat äikese eest kaitsta. Selle kohta saab infot internetiaadressil www.elion.ee/aike .

Print Friendly, PDF & Email