Rondo esines Lätis

EKSKURSIOONIPEATUS: Limbaži linnafestivali väravate juures. Tagareas vasakult Kristi Saar, Annaliis Lehto, Heldi Vahter, Carolina Rahnel, Merlin Sepp, Kristiina Pilden, giid Sarmiite Vilde. Esireas Tõnis Grepp, Karoliina Pilden, Liilia Salong, Viktoria Ilmast, Tiiu Maripuu, Kertu Truumure, Kati Räim ja Natalja Laht. Foto: Raul Salumäe

Kuressaare muusikakooli vanamuusikaansambli Rondo õpilased (juhendaja Tiiu Maripuu) osalesid 3.–5. augustini Lätis Limbaži linnafestivalil.

“Esinemised ja muljed olid väga suurepärased,” ütles Tiiu Maripuu, lisades, et neile tuli üllatusena sealne hästi ettevalmistatud vastuvõtt, mida nad ei osanud oodatagi.

Rondo praegune koosseis ei ole varem väljaspool Eestit esinenud ning selline võimalus tekkis neil nüüd tänu Saaremaa muuseumi kultuurharidusosakonna juhatajale Raul Salumäele, kes ise nendega kaasa sõitis. Teatavasti on Saaremaa muuseum Limbaži linnaga tihedates sõprussidemetes.

Festival oli võimas. “Peaaegu nagu meie Kuressaare merepäevad, aga linn on ju kolmandiku võrra väiksem kui meie oma,” märkis Maripuu, kelle sõnul võttis pidustustest osa palju väliskülalisi.

Print Friendly, PDF & Email