Juhtkiri: Muusika- ja pulmasaar! Peo- ja puhkusesaar (1)

Kui lugeda tänasest lehest uudist, et Saaremaa on muutunud noorte jaoks üheks lemmikpaigaks, kus pulmi pidada, siis teeb see ainult rõõmu. Kui me alles rõõmustasime, et oleme üks vahva ooperisaar (laiemalt võttes siis muusikasaar, sest kõiki festivale ei jõua vist ka kõige suurem friik läbi käia), siis nüüd võib kindlalt öelda, et siin saarel ikka on see “miski”, mis tõmbab ja on maagiline. Ja mille üle tasub ka uhkust tunda.

Teemat edasi arendades võiks Saaremaa (no tegelikult küll siis Saare maakonna) ümber nimetada kaunite kunstide saar(t)eks. On ju ühtemoodi imetabane oskus luua hingeminevat viiulimuusikat ning hoida läbi orkaanide ja briiside koos abielu. Loodame väga, et see saar toob õnne kõigile ning tänavused pruudid säravad oma värskete kaasade kõrval veel briljantpulmaski.

Et aga kõik paarid, kes oma elu tähtsaima päeva on otsustanud siduda just Saaremaaga, siia ka hiljem satuksid ning miks mitte siin ka päriselt oma kodu looksid, peaksid siinsed targad oma pead kokku panema – kui esimene samm on tehtud, ehk siis tuleb ka teine, kolmas… Ikka nii, et Saaremaal oleks hea mitte ainult puhata ja pidutseda, aga ka elada.

Print Friendly, PDF & Email