Hobusekasvatajatel tuleb põnev nädalavahetus

Eesti hobusekasvatajate selts ootab Eesti hobuse huvilisi nädalavahetusel Karujärve äärde, kus toimub üritus Eesti Hobuse Päev 2012.

Hobusekasvatajate seltsi Eesti hobuse haruseltsi juhatuse esimees Aarne Lember ütles, et Eesti Hobuse Päeva üritused algavad reedel kell 14, kui Karujärve terviseradadel saab teoks 15 km pikkune kestvusratsutamise võistlus “Karujärve rännak”. Edasi läheb päev parimate noorte Eesti hobuste ülevaatusega Karujärve näitusealal.

11. augustil jätkub üritus Karujärve ääres noorhobuste üleriigiliste jõudluskatsetega, kus selgitatakse välja parimad Eesti tõugu noorhobused. Samas oodatakse huvilisi kaasa elama vesternratsutamise tünnisõidule, mis toimub 30x 60 m suurusel võistlusväljakul, kuhu on kolmnurkselt asetatud kolm 200-liitrist tünni.

Eesti Hobuse Päevalt võib osta ka sobiva noorhobuse.
Aarne Lember rääkis, et kuna terve see nädal on pühendatud Eesti hobusele, jätkub Eesti Hobuse Päev pühapäeval Kurgja talumuuseumis Pärnumaal.

Print Friendly, PDF & Email