Esmaspäeval algas Kuressaare kitarrinädal

Kauaoodatud kitarristide nädal Kuressaares algas juba esmaspäeva pärastlõunal kitarrilaagri piduliku avamisega. Üle Eesti on kohale tulnud üle 36 kitarrihuvilise vanuses 14–51 eluaastat.

“Sel aastal on uuendus ka see, et laagri raames toimuvaid kontserte saab vaatama ja kuulama tulla ka linnarahvas,” ütles kitarrilaagri korraldaja Andre Maaker ja kutsus ühtlasi kõiki inimesi, kel vähegi huvi, neist ülesastumisest osa saama.

“Kontserdid toimuvad kas GOSPA-s või Kuressaare kuursaalis. Näiteks kolmapäeval esinevad Liisi Koikson ja rootsi kitarrist Christian Harryson pakkusid end mulle täitsa ise välja,” lisas ta. Teisipäevast reedeni saavad teoks avalikud jämmiõhtud.

Muusikahuvilistele pakuvad elamusi Liisi Koikson, Tiit Kikas, Christian Harryson (Rootsi), Tadas Umbrasas (Leedu), ansambel Armada, Hele Kõrve, Evelin Võigemast, Virgo Sillamaa, Andre Maaker ise, Dramamama ning samuti kõik kitarrilaagrilised ise koos juhendajatega.
Lõppkontsert toimub 11. augustil kl 19 kuursaalis.

Print Friendly, PDF & Email