Kuressaares algab kitarrinädal

6.–12. augustini toimuv Kuressaare kitarrinädal avatakse esmaspäeval kell 15 Kuressaare gümnaasiumis.

Nädala keskmes on kitarrilaager, mis toob kokku üle 35 pillihuvilise kogu Eestist. Osalejad on vanuses 14–50 eluaastat. Põhirõhk on loomingulisel, improviseerival musitseerimisel.

Iga aastaga on laager üha aktiivsemalt silma paistmas ka Kuressaare kultuurielus. Nii mahub tänavussegi nädalasse 7 eriilmelist kontserti ja mitmeid jämme nii Kuressaare kuursaalis kui ka GO spaas. Kuulata saab näiteks elektriviiulivõlurit Tiit Kikast ja laulmas Liisi Koiksoni, näitlejannasid Hele Kõrvet ja Evelin Pangi.

Leedust tuleb külla noor klassikalise kitarri virtuoos Tadas Umbrasas. Laupäeva õhtul on traditsiooniline laagriansamblite kontsert, mis kulmineerub kes-teab-juba-mitmenda Sadhu jämmiga, millele omakorda paneb punkti ansambel Dramamama!
Nädal täis mõnusa õhkkonnaga muusikasündmusi kaunis Kuressaare kuursaalis! Õhtuid aitab öösse saata ka Kuu-Kino.
Info: http://kitarrilaager.kuula.ee .

Andre Maaker

Print Friendly, PDF & Email