Katarina Jee osaleb MM-il

Helsingis tänasest kuni järgmise laupäevani toimuvatel purjetamise maailmameistrivõistlustel osaleb Saaremaa merispordi seltsi (SMS) jaht Katarina Jee Mart Tamme juhtimisel.

SMS-i kommodoori Margus Hieti sõnul on Audi ORC MM väga oluline võistlus ning osalejaid on seal seetõttu palju. “Praeguse seisuga 135 jahti on osalemas, aga neid tuleb kindlasti juurde,” ütles Hiet eile pärastlõunal Saarte Häälele.

Lisaks Katarina Jeele, mille meeskond peaks koosnema puhtalt saarlastest, on Margus Hieti sõnul registreerimisandmetest näha, et SMS-i purjetajaid peaks olema ka Evelyn III pardal, mille roolis on Kristjan Pugi. Eestist osaleb eilsetel andmeil MM-il ühtekokku 21 jahti. “Suhteliselt suur võistlus on see ikka ja peaaegu et täitsa koju kätte tulnud. Tavaliselt toimuvad need mujal Euroopas, kuhu võib olla suhteliselt raske kohale minna,” nentis Hiet.

Print Friendly, PDF & Email