Kuhu minna

NELJAPÄEV, 2. august

KONTSERT
Loona mõisas kl 19 Põhjala Folk. Värskelt renoveeritud Loona mõisas annab oma esimese Saaremaa kontserdi Fääri saartelt pärit karismaatiline muusikarühm Kristian Blak ja KVONN, kes viljeleb traditsioonilist ja kaasaegset skandinaavia folkmuusikat.Piletid hinnaga 6 eurot on müügil kohapeal. Tulge varem ja tutvuge ka Loona mõisa kohviku menüüga. Avatud on ka näitusemaja ja Kivimaja.
Arensburgi hotellis Schönberg-kvartett – jazz kõige paremas mõttes. Kalev Karlson – kitarr, Mati Tubli – bass, Tõnis Kuusk – trummid, Kristjan Ilumäe – vokaal. Piletid hinnaga 5 eurot müügil Muusa lounge’is. Lisainfo ja laudade broneerimine tel 45 24 707 ja restoran@arensburg.ee .

ÜRITUS
Veere sadamas kl 13 meremaali õpituba. Maalikursus lõpeb kl 16 oksjoniga ja merepäevade pudeliposti teelesaatmisega. Osalustasu 10 ja 5 eurot.
Saaremaa Sadamas kl 17–24 kogupereõhtu “Teater/kino/ muusika”. Meelelahutust, mänge ja tegevust kõigile!
Lõmala sadamas kl 20 Saaremaa merenädala pidu. Esinevad Tõnu Aare ansamblist Apelsin ja Henno Voksep ansamblist Peacemaker.
Avatud on puhvet. Pilet 5 eurot, sooduspilet 3 eurot.
Kuressaare kultuurikeskuses kl 19 Kuressaare kammermuusika päevad: “Fantaasiad”. Wojciech Waleczek (klaver, Poola). Pilet 10 ja 8 eurot.
Kuressaare linnuses kl 22 Kuressaare kammermuusika päevad: “Lossimuusika”. Ungari vokaalsekstett UniCum Laude. Pilet 14 ja 12 eurot.

TEATER
Kuressaare Sadamaaidas kl 19 Laura Ruohoneni “Yksine”. Kuressaare Linnateater. Tõlkija ja lavastaja Aare Toikka (VAT Teater). Osades Piret Rauk, Kersti Kreismann (Eesti Draamateater) ja Jörgen Liik (EMTA lavakunstikool). Pilet 12 ja 9 eurot.

TANTS
Kodulinna lokaalis disko. Sissepääs tasuta.
Divas Summer Shot. DJ Mikk Saarela.
Club Privilege’is Amazing Thursdays. Sissepääs tasuta.

SPORT
Nasva staadionil kl 19 Saarte Investeering – Saaremaa 2012 MV meeste jalgpallis: FC Taritu vs. Kaarma VC.

 

REEDE, 3. august

ÜRITUS
Kuressaares Raiekivi säärel Kuressaare 16. merepäevad. Kl 10 spaahotelli Meri I korruse saalis Eesti väikelaevaehituse visiooniseminar “Investeeringud Saaremaa väikelaevaehitusse”. Kl 11–18 Roomassaare sadamas võimalus külastada laevu. Kl 14-st avatakse merepäevade ala: Eesti väikelaevaehitajate koostatud väljapanek Tori abajas; Rannarahva muuseumi töötoad paadiehitusplatsil; uued ja vanad laevad Tori abajas; avatud on ka käsitöö- ja haakrikuala ning lasteala. Kl 15 Titerannas laste surfivõistlus. Kl 16 avatakse Raegaleriis eesti ja soome kunstnike ühisnäitus “Logiraamatud/Lokikirjoja”. Kl 18 Tori abajas mereline vaatemäng “Mereröövlid vallutavad kuningliku lõbusõidulaeva, karavelli Libava”. Kl 18.45 Saaremaa merispordiseltsi eskaadri pidulik sissesõit Kuressaare jahisadamasse. Kl 19 avatseremoonia ja lipuheiskamine Eesti mereväe osavõtul. Merelaval esinevad Estonia Marine Brass ja Tallinna ülikooli meeskoor. Kl 20 merelaval Kristian Blak & KVONN (folkgrupp Fääri saartelt. Kl 20 merelaval Põhjala toidu revolutsioon Dmitri Demjanovi ja Kristian Blakiga (Fääri saared). Titeranna kohvikus Jazz del Mar Café (tasuline). Kl 20 TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tudengijazz “251”. Kl 21 FaroEesti ühisprojekt. Kl 22 suures telgis noored talendid ja vanad kalad – The Natives (SÜG-i bänd); Tanel Padar & The Sun; DJ Hannes Kalamäe (tasuline). Eelmüügist ostes pass 11 eurot, päevapilet 6 eurot, kontserdipilet 4 eurot. Kohapeal: pass 11 €, päevapilet 8 € ja kontserdipilet 6 €.
Rüütli spaa Ritteri saalis kl 20 Kuressaare kammermuusika päevad: “Eksootilised promenaadid”. Vokaal-instrumentaalsekstett Neapolis Ensemble. (Itaalia). Piletid 14 ja 12 eurot.
Veere sadama kõrtsis kl 21 merenädala meremeeste stiilikas: laulavad ja tantsuks mängivad Laur Teär ja Meelis Laido.

TEATER
Kuressaare Sadamaaidas kl 19 Laura Ruohoneni “Yksine”. Kuressaare Linnateater. Pilet 12 ja 9 eurot.
Salme jõesadamas kl 19 Salme Vallateatri mereröövlimuusikal “Puujala ja Ükssilma sõda”. Viimane lahing sel hooajal! Pääsmed 5 ja 3 (õpilastele) € müügil tund enne algust kohapeal. Vihma korral jääb etendus ära; info tel 51 12 757.

KONTSERT
Kuressaare kuursaalis kl 21 pianist Aare Külama trio džässi-bluusihõnguline kontsert. Laudade broneerimine tel 45 39 749.

TANTS
Divas merepäevad esitlevad: Ladies night. DJ Peeter Kukk. Kl 1.30 merepäevade ametlik afterparty (merepäevade passiga sissepääs tasuta).
Kodulinna lokaalis disko.
Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

Print Friendly, PDF & Email