Lugeja kiri: Kui liigne agarus viib ogaruseni (5)

15. juunil Kuressaares Raimonds Paulsi kontserdil käinud said kindlasti suure elamuse – oli ju tegemist ilusa muusikaga. Kõige suurema kontserdielamuse sai aga kõlakoja ees suures potis kasvav ilutaim. Just sel lillel oli kõige parem koht – otse lava ees.

Mina leian, et see koht peaks kuuluma ikka publikule. Lille võiks aga panna sinna, kus see oli juba esimese Eesti Vabariigi ajal – endise kõlakoja koha peale, neljakandilisele platsile torni kõrval, kus taim saaks ka rohkem päikest.
Jah, mitte nõukogude võimu ajal ei viidud lille kõlakoja eest minema, vaid juba Eesti ajal ning ikka asja pärast – et pakkuda inimestele paremat võimalust kontserti nautida. Tean seda, sest olin igaõhtune kontserdikuulaja.
Paraku leidsid liiga agarad linnaametnikud pargi taastamisel, et lill peab asuma just kõlakoja ees. See on näide, kus liigne agarus viib ogaruseni.

Johann Steinberg
Kuressaare põliselanik

Print Friendly, PDF & Email