Kuhu minna (3)

REEDE, 22. juuni

KINO
Diva suletud.

TEATER
Salme jõesadamas kl 19 Salme vallateatri esietendus – mereröövlimuusikal “Puujala ja Ükssilma sõda”. Pääsmed hinnaga 5 ja 3 € (õpilased) müügil kohapeal. Soovitatav kaasa võtta piknikutekk. Vihma korral etendust ei toimu. Info tel 51 12 757.

KONTSERT
Veski trahteris kl 19 esineb noorte segarühm Õieti.

TANTS
Divas Clan Murray esitleb: Bad Angel@Diva. DJ Peeter Kukk.
Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal.
Ööbiku klubis jaanipäeva warm-up.
Kapteni kõrtsis ans TV5.

SPORT
Kuressaare tennisekeskuses Hiiumaa ja Saaremaa sõpruskohtumine tennises.
Kuressaare linnastaadionil suur jalgpallilahing Saaremaa vs. Hiiumaa. Kl 16 alustavad mõõduvõttu mõlema saare veteranid. Põhimäng algab kl 18. Mängu vaheajal toimub esmakordselt Saaremaa-Hiiumaa maavõistlus köieveos. Sissepääs tasuta.
LAUPÄEV, 23. juuni

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Vabadussõjas langenute monumendi juures Kuressaares kl 10 võidupüha pidulik kõnekoosolek. Kohal on Kaitseliit ja naiskodukaitse. Sõna võtavad maavalitsuse ja linnavalitsuse esindajad ning Laurentiuse koguduse õpetaja Anti Toplaan. Kl 11 võidupüha jumalateenistus Laurentiuse kirikus. Kl 15.30 maakondliku võidutule jumalateenistus Kihelkonna kirikus. Kl 16 maakondliku võidutule tuletseremoonia Kihelkonna kirikaias.

KONTSERT
Muhu Katariina kirikus kl 19 Segakoori HUIK! suveootuskontsert. HUIK! on noor segakoor, kus laulab inimesi Eesti muusika- ja teatriakadeemiast, lavakunstikoolist, Tallinna ülikoolist, TTÜ-st ja Tartu ülikoolist. 2011. aastal saavutas HUIK! XVIII eesti segakooride võistulaulmisel “Tuljak” A-kategoorias I koha, samuti kaks eripreemiat. Käesoleva aasta aprillis toimunud XII eesti kammerkooride festivalil võitis HUIK! grand prix’, esikoha A-kategoorias ning kooriühingu ja Klassikaraadio eripreemia. Suveootuskontsertidega lõpetab HUIK! eduka hooaja, kavas parimad palad koori repertuaarist (Mart Saar, Gustav Ernesaks, Pärt Uusberg, Einojuhani Rautavaara). Kontsert on tasuta.
Veski trahteris kl 15 folklooriansambel Russitši Sillamäelt.

TANTS
Divas Metaxa esitleb: jaanimöll. DJ Lillimägi.
Club Privilege’is Priva Live: Arnold Oksmaa.
Ööbiku klubis suur jaanimöll.

SPORT
Loode tammikus kl 12 “Liikudes tervemaks” XXII etapp: “Jooks suvesse”. Distantsid naistele, lastele, matkajatele 2,5 km; meestele 5 km. Osavõtutasu vaid täiskasvanud võistlejatele 2 €. Lisainfo www.kuressaarespordikeskus.ee ja www.saaremaajooks.ee.
Kaarma vallas Kaisvere külas Saaremaa jaanikross. Kl 13 start kõige pisematele. Võistlusest on oodatud osa võtma kõik motokrossisõbrad, ennekõike Saare maakonnast, kel olemas krossiratas või quad. Sõitma on lubanud tulla sel korral ka Ardo Kaurit, kes osaleb MM-võistlussarjas, ja Peeter Koval, kes korraldas Saaremaal enne võistlust motokrossi kõigile soovijatele. NB! Vihma korral toimub võistlus Torgu vallas Viieristi karjääris liivarajal. Sellest antakse teada kodulehel www.saaremaamotoklubi.ee ja tel 53 303 050. Kross on pealtvaatajatele tasuta.
Aste staadionil kl 11 minijalgpalli välkturniir Vaheaja V Põrsaturniir. Osa võivad võtta kõik, kellele meeldib jalgpall. Võistkonda on võimalik registreerida maksimaalselt 10 mängijat. Registreerimine ja lisainfo meiliaadressil janek.meet@saaremaajk.ee, andre.kaen@mail.ee, tel 53 579 950, 58 140 217.
Orissaares kl 12 Orissaare seeriavõistluse jaanietapp.
PÜHAPÄEV, 24. juuni

KINO
Diva suletud.

SPORT
Kiratsis kl 10 Saaremaa petangi karikavõistluste etapp. Kavas tulistamine. Info tel 55 641 605.

TANTS
Divas jaaniöö. DJ Kallaste ja DJ Lillimägi.

Print Friendly, PDF & Email