Saaremaa noored tõusid Kehala rahvasprindil poodiumile

16. juunil toimus Lääne-Virumaal Kehala paarisrajal rahvasprint, kus osales 82 võistlejat. Kuni 18-aastaste noorte masinaklassis asus starti 11 sõitjat.

Virumaa karikasarja liidrina läks selles arvestuses etapile vastu Raimo Lilleorg, kes on alates avavõistlusest konkurentidel eest libisenud. Seekord langes Simuna noormees konkurentsist varakult välja, kui tal tuli juba esimeses voorus võistlus väljasõidu tõttu katkestada.
Etapivõidu võttis Sander Siniorg. “Mul on Kehalas alati hästi läinud. Seekord olid esimeses voorus mõned väiksed apsud, aga teine voor läks hästi,” kommenteeris Siniorg, kes kahest voorust kogutud võidupunktide tõttu kolmandas sõidus ei startinudki.

Kolmandas voorus alistas konkurendid esmakordselt Renault Clioga võistelnud Sander Sepp. Saarlane parandas kord-korralt raja läbimise aega, seda vaatamata asjaolule, et teises sõidus jäi üks võistleja ette – kollased lipud olid väljas.
2-liitrise 132 kW mootoriga Renault Clioga olid Nasva poisil paremad võimalused võimsamate autodega võistelnud konkurentidele vastu saada, sealhulgas ka kogenumale rivaalile ja favoriidile Sander Siniorule. Uut sõiduvahendit oli Sepp enne võistlust proovinud vaid korra Oriküla paarisrajal.

Kolmanda koha nimel pidasid Kehalas tulist lahingut Hondal sõitnud Karl Martin Volver ja Nissanit roolinud Karmo Salong. Kuna kumbki võistleja teenis 5 kohapunkti, sai määravaks parim aeg, mis Salongil oli 0,55 sekundi võrra parem. Nii hõivas poodiumil kolmanda koha kokkuvõttes Karmo Salong – seega said noored saarlased Kehalast kaks karikat.

Print Friendly, PDF & Email