Kas sa Sepa Lembitut tead? (2)

Kas sa Sepa Lembitut tead?Niimoodi võib segadusse sattuda ja on satutud ka, sest Saaremaal elab elanikkonna registri andmetel viis Lembit Seppa. Eestis on neid 17.

Meie Lembit Sepad, keda Saarte Häälel õnnestus pildile saada, on kõik töökad ja toimekad soliidses eas härrasmehed. Kolm neist on oma kätega valmis ehitanud maja. Nad on Eesti riigi rahvaarvu kasvatanud 18 lapse võrra. Ja neid lapselapsi on nii palju, et “… äi noh, kes neid änam jõuab kokku lugeda!”
Ühist on neil meestel nii palju, et kaks vanemat Lembitut on olnud eluaeg autojuhid, kaks nooremat aga justkui hunt Kriimsilmad – neil on olnud väga palju erinevaid ameteid. Vot seesugused väärt mehed on täna teie ees.

 

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht toimetusest või internetist.

Print Friendly, PDF & Email