Juhtkiri: Aitame ometi. Naeratades

Heategevusorganisatsiooni Naerata Ometi soov ja tahe toetada Saaremaal Pihtla vallas elava erivajadusega noore neiu Marii peret on kiidu- ja järgmist väärt. Kelle poole siis veel pilgud pöörata, kui mitte nende poole, kes tõesti hädas ning kellele saatus rohkem lööke kui armuande jaganud.

Kõik, kes on Marii perega kokku puutunud, teavad, mis seisus nad elavad ning kuidas vaatamata raskustele suudavad olla optimistlikud, näha nähtamatut ja tunda rõõmu väikestest asjadest. Seda, millest ema Anne ise on kõigi nende aastate kestel loobuma pidanud, me ilmselt ei aimagi. Kindlasti teab ta ise, mille nimel.

Uus pliit, korstnajalg ja soemüür ei ole ju ometi palju tahta, et tuleval talvel ennast kindlamalt tunda. Mõelgem sellele. Ja ehkki heategevus on viimasel ajal rohkem kõlapinda leidnud (kas või erinevate teleprojektide “süül”), võiksime ju kõik mõelda, kas ja kuidas mina saan aidata. Ning teha seda rõõmu tundes ja… naeratades.

Print Friendly, PDF & Email