Ants Tammlehe tööd tunnustati (3)

Kui Kuivastu sadama avamisel tänas majandusministeerium Saarte Liinide juhti Ants Tammlehte väikese meenega – taskunoaga –, siis äriühingu nõukogu omalt poolt premeerib Tammlehte toekama rahasummaga.

“Selle mehe juhtimisel on aastatel 2007–2012 firmasse toodud üle 500 miljoni krooni investeeringute raha, mis on kümnete ehitushangetega kõik ka ilusti ära realiseeritud,” põhjendas majandusministeeriumi teede- ja raudteeosakonna juhataja Ain Tatter otsust, mis riigifirma kohta just väga tavaline ei ole. Ent Ants Tammleht on seda väärt.
“Ta on nende aastate jooksul tõstnud firma väärtust üle poole miljardi krooni. See pole olnud lihtne töö – teha üle 20 projektitaotluse, korraldada riigihanked ja siis ehitus,” märkis Tatter. Siis, kui Tammleht Saarte Liinide etteotsa asus, oli ettevõttel kuus sadamat ja nüüd on neid viisteist.

“Need kõik on tema ajal korda tehtud,” sõna Tatter tunnustavalt ja lisas, et nad on teinud Tammlehele ettepaneku Saarte Liinides jätkata. Mitte küll juhatuse liikmena, vaid väiksema töökoormuse ja vähema vastutusega.
Ants Tammleht ise kuulis oma premeerimisest Saarte Häälelt ja oli sellest meeldivalt üllatunud. Märkis vaid, et see kõik pole ju ainult tema töö. “See oli meeskonna ühine töö. Mul olid väga head mehed, väga hea kollektiiv.”

Print Friendly, PDF & Email