Rait Sagorile EM-i pronksmedal

Rait Sagorile EM-i pronksmedalTaanis toimunud Euroopa juunioride meistrivõistlustel jõutõstmises võitis Rait Sagor pronksmedali.

Kehakaalus kuni 120 kg võistelnud Rait Sagorile tõi pronksmedali isiklik rekord 950 kg. Isiklikud rekordid püstitas ta ka surumises (245 kg) ja kükkimises (350 kg). Väikese kuldmedali sai saarlane tõmbes (335 kg).

Treener Jaan Salu hinnangul oli tema õpilane tubli, kuna saavutas püstitatud eesmärgid korralikult. “Et ta oli hea, sellest annab tunnistust ka absoluutarvestuses saadud kolmas koht 553 Wilksi punktiga,” märkis Salu.

Salu sõnul oli Sagori tegutsemises siiski veel veidi ebakindlust, kuna ta pole vigastuse tõttu ammu võistelnud. “Vigastus on tal veel peas kinni ja see pisut segab,” tõdes treener, lisades, et ka ettevalmistus jäi pisut lünklikuks, sest töö tõttu ei saanud ta võistlusteks korralikult valmistuda.

Rait Sagor võistleb järgmisel aastal veel juunioride klassis ning Jaan Salu usub, et vigastuse tagajärjed lähevad tasapisi üle ja peagi teeb Sagor ka maailmameistri väärilisi tulemusi.

Print Friendly, PDF & Email