Tiia Müürisepp tegi kuldse duubli (1)

Maakonna meistrivõitlustel naiste lauatennise üksik- ja paarismängus tegi kuldse duubli maakonna naiste esinumber Tiia Müürisepp (Kuressaare LTK Tops).

Üksikmänguks registreerus üheksa naist. Turniirisüsteemis peetud võistlusel alistas Müürisepp üksteise järel kõik vastased ja võitis teenitult esikoha.

Kaheksa mängu peale loovutas ta vaid ühe geimi Siisike Lehtsile (LTK Tops), kes leppis seitsme võidu ja ühe kaotusega ning hõbemedaliga. Pronksmedali viis koju Lii Vahter (LTK Tops), kes alistas kolmanda koha otsustanud mängus Merle Poopuu (LTK Tops) tulemusega 3 : 1. Viies oli Maarika Saks Valjalast ja kuues Ulvi Ingalt (LTK Tops).

Paarismängus võis favoriitideks pidada paari Siisike Lehtsi – Ulvi Ingalt, kuna Müürisepa partneriks oli tema oma õpilane, väheste kogemustega 15-aastane Krislin Soon (LTK Tops). Ometi läks teisiti. Klubi oma kasvandik Soon tegi just Lehtsi – Ingalti vastu mängides väga tubli esituse. Tüdruk liikus hästi ja eksis vähe, Müürisepp toetas ründelöökidega ja nii võideti see kohtumine 1 : 2 kaotusseisust tulemusega 3 : 2.

Ülejäänud mängud võitsid Müürisepp ja Soon juba lihtsamalt ja nii riputati maakonna meistrivõistluste naispaarismängu kuldmedalid Tiia Müürisepa ja esmakordselt Krislin Soone kaela. Hõbe- ja pronksmedalid kuulusid vastavalt paaridele Lehtsi – Ingalt ja Poopuu -Vahter.

Kuressaare LTK Tops

Print Friendly, PDF & Email