SLK kutsub kultuurirahvast laevadel esinema (1)

Saaremaa Laevakompanii palub oma 20. sünnipäeva puhul kultuurikollektiive suvekuudel laevadel esineda, pakkudes nii ka oma reisijatele mõnusat meelelahutust.

“Päris tasuta sõit ei ole. Sõiduki eest tuleb tasuda, reisijapiletid on priipärast,” ütles OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin. Ta lisas, et sellise pakkumisega, et nii kultuurikollektiividel (pillimehed, tantsijad, koorid, ansamblid) kui ka üksikesinejatel on võimalus teha ülesõidu ajal väike esinemine, peavad nad ennekõike silmas saarte kultuurirahvast, aga miks mitte ka teisi.

Sellise ettepaneku teeb Saaremaa Laevakompanii esmakordselt. “Sünnipäeva puhul tulevad toredad mõtted, kuidas oma sünnipäeva puhul teisi rõõmustada,” põhjendas Hiiuväin, kelle sõnul on pakkumise vastu juba huvi tuntud nii Orissaarest kui ka Salmelt.

Saare maakonna kultuurinõunik Valve Heiberg märkis, et tema meelest on see vahva, et selline võimalus on. “Endal ka – kui oled kusagilt tulemas, kuhugi minemas – oleks ju tore laeva peal, kui muusika mängib ja tantsijad tantsivad,” ütles Heiberg, lisades, et tema on igati positiivselt meelestatud. “Et kui neil nagunii sõita vaja on, siis miks mitte – äkki soovivad meeldiva kasulikuga ühendada,” tähendas ta.

Kes on SLK pakkumisest huvitatud, kirjutagu oma soovist kindlasti mõned päevad enne sõitu slk@laevakompanii.ee või anu@tuulegrupp.ee.

Print Friendly, PDF & Email